Vi er hele Sjællands værksted

"VI TILBYDER GRATIS AFHENTNING FRA HELE SJÆLLAND"
"UANSET OM DIN MASKINE ER PUNKTERET ELLER SKAL HAVE SERVICE"


 

Service på Scooter og knallert

 

 

Husk altid at få lavet service på din maskine.

 

 

  • Det forlænger levetiden
  • Du holder fast i garantien
  • Du undgår dyrere reparationer


TRYK HER FOR MERE INFOScootermester servicerer de fleste mærker på markedet. Med 9 arbejdsstationer, har vi mulighed for at minimere servicetiden på netop din maskine.


Når din maskine er hos os, kontakter vi dig, når og hvis reparationen overstiger 1000 kr. Således undgår Du overraskelser. Dette sker, på alle reparationer der overstiger en i forvejen aftalt service/reparation.

 

VETERAN SCOOTERE!

En veteran scooter kræver ekstra opmærksomhed, derfor går de ikke ind under de normale takster vi har til almene scootere.

Vi tilbyder ikke normal fejlsøgning, men istedet fortæller kunden sit budget og vi arbejder ud fra det. Vi kører på timepris.Når din maskine bliver meldt klar, står maskinen kvit og frit hos os i 5 arbejdsdage. Herefter koster det 300 Dkr pr måned i opbevaring.

Der er altid garanti på vores arbejde der er udført på din maskine. I tilfælde af reklamation, så beder vi dig kontakte os på mail, således at vi har alt på skrift. Det gør at vi kan gå ind i den konkrete sag og finde en hurtig løsning


 

Værksted: Timepris kun 495,-

Vi reparerer alle mærker og modeller
Uanset om du har en ældre maskine
eller nyere, så har vi både erfaring og værktøjet til netop din maskine

TRYK HER FOR MERE INFONår din maskine er hos os, kontakter vi dig, når og hvis reparationen overstiger 1000 kr. Således undgår Du overraskelser. Dette sker, på alle reparationer der overstiger en i forvejen aftalt service/reparation.

Vi servicere alle mærker, herunder PGO, KYMCO, VESPA, PIAGGIO, HONDA, NIMOTO, BTC, GILERA, VGA, APRILLIA, SYM, KINDROAD M.M.

Vores erfarne medarbejderstab har erfaring og indblik i de fleste maskiner på markedet. Vi holder konstant øje med nye teknikker og metoder for at forbedre netop din maskines levetid.


 

Har du seniormaskine eller el-scooter

Vi ved at vores ældre borgere samt handicappet ikke kan undvære deres maskine. Vi afhenter og bringer maskinen til dig, uanset hvor du bor på sjælland

TRYK HER FOR MERE INFOVi har erfaring med de fleste mærker indenfor El-scootere. Herunder BEK, STERLING, PGO, APOLLO, LINDEBJERG, PEGASUS M.M

Vi servicere borgere som kommer direkte men også gennem kommunen og plejehjem. 


 


At køre på en scooter, er for mange en kæmpe fordel. specielt hvis man bor i byen og vil komme hurtigt fra a-z. ikke alle er tilfredse med at sidde i køer på motorveje, eller i den indre by. Scootermester er bevist om kunders behov, så vi ved, at vores kunder har behovet for at komme frem i tide og ikke mindst sikkert. Derfor rådgiver vi vores kunder med alle de krav og betingelser der er gældende for scootere.

Mange føler at det ikke er så hipt eller smart at køre på scooter. Men der tager de absolut fejl. Hvis de tager sydpå, så vil de opleve en anderledes verden, hvor særligt Italienerne har taget scooteren til sig. Det er et transportmiddel, som bliver brugt af folk i alle aldre og køn. De ved, at scooteren giver dem frihed og ikke mindst en økonomisk gevinst, da det ikke koster meget at have en scooter. Scootermester ved dette og gør meget for at sikkerheden på de scootere som er i Danmark, lever op til de vind og vejrforhold der er her, kontra i de sydlige lande.
Eksempelvis, så kræver det dæk, som er godkendte iforhold til de nordiske vejrforhold. Scootermester tilbyder flere forskellige slags dæk, i forskellige prisklasser, som vil gavne vores kunder i den sidste ende. Scootermester har som en af de få, en aftale med en leverandør, som primært har salg af vinterdæk. 

Scootermester er bevist om at der er konkurrence og der er dygtige konkurrenter. Jo flere der er, jo bedre, da det giver en øget konkurrence og ikke mindst så er der fokus på kvalitet og ikke mindst af service. Scootermester lever af kvalitet og service overfor kunder, derfor vil scootermester altid have de rette priser og leve op til sit ry. hvis du som kunde ikke føler at scootermester lever op til dine behov eller forventninger, så kontakt os endelig, da Scootermester ønsker at være den bedste til at yde service og kvalitet på markedet.