Priser på reparation på Scooter og knallerter. Vi har nogle af Danmarks billigste reparationspriser på netop din maskine

Timepris kun 495,-

Alle reparationer der overstiger 1.000,- , fortsættes først efter din godkendelse. Hvis du ikke ønsker en fortsat reparation, koster det 360,- for fejlsøgning.

(* Alle timepriser efter den første, deles op i 4 kvarte. Det vil sige hvis en reparation tager 1,15 time, bliver det i total 619,-)

Bestil allerede et værkstedsbesøg HER

Fejlsøgning kun 360,-

Vi tilbyder en fejlsøgning hvis du ikke ved hvorfor din scooter er brudt sammen. 

 

 

Bemærk

 

 

  • fejlsøgning er kun en oplysning på de fejl og mangler ved din scooter
  • fejlsøgning inkludere ikke en reparation eller reservedele, hvis maskinen kan repareres under 1000 kr, gør vi dette og melder den klar til dig. Hvis den overstiger 1000 kr, så kontakter vi dig inden vi fortsætter. Hvis du vælger ikke at få den repareret, så koster det kun de 280 kr.
  • En fejlsøgning tager typisk ml. 15-45 min. I særtilfælde kan der være flere ting ved en maskine, som gør at fejlsøgningsprisen bliver højere. DOG er det yderst sjældent. Prisen for en udvidet fejlsøgnig koster 495 ,- i timen.
  • Vær opmærksom på, hvis kunden ønsker at takke nej til reparation efter en fejlsøgning, hvor maskinen er blevet adskilt for at finde fejlen, er samlingen ikke inkluderet.


Bestil allerede en tid nu, til fejlsøgning HER

Service fra kun 598,-

Alle maskiner kræver service. Vi laver service på alle mærker og modeller.

LILLE SERVICE

2 takt 598,-
4 takt 698,-

STOR SERVICE

2 takt 1098,-
4 takt 1198,-

Bestil en tid nu, til service HER

 

 


Scootermester har altid priser som er gennemskuelige for dig som kunde. Dette er grunden til vores succes. Scootermester har faste procedure for hvornår vi går igang med reparation og ikke mindst pris. Vi er et af de billigeste værksteder på markedet. Det ved vi. Grunden til dette er mange, men de primære grunde er, at vi har stordriftsfordele. Vores værksted butik og lager er spredt på over 750 kvadratmeter. Vi har 8 arbejdsstationer og ikke mindst 11 engagerede medarbejdere som brænder for scooterbranchen. 

Vores chauffører som kører over hele sjælland ved, at vores kunder skal have den rette service til den rette pris. vores mekanikere ved, at vi ikke tager overpriser da vi ønsker at bevare vores gode kundeforhold med alle, uanset hvilket problem kunden kommer ind med. Vores administration ved, at når de er i kontakt med kunder, så skal de have klar besked.

Vi oplever engang imellem at vi ikke har reservedele på lager, som vi bestiller udefra. det kan hænde at det kan blive forsinket, hvis de ikke har det hellere. men vi gør vort bedste for at du som kunde ikke skal vente al for lang tid, og vi gør vort bedste for at du få besked. Vi håber at Scootermester bliver og forbliver dit fremtidige scooterværkstedScootermester.dk, er værksted, butik samt reservedelslager i ét. Vi har et af danmarks største scooter værksteder hvor vi servicere og reparere scootere, el cykler, handicap og senior scootere. Du kan også købe maskiner hos os. via hjemmesiden www.scootermester.dk eller komme forbi os i vores butik. Vi ligger på Gladsaxe Møllevej 21. 2860 Søborg


Vi ringer altid til kunden, hvis regningen overstiger 1000 kr. På det der er aftalt på forhånd

Book din næste service allerede HER