Scooterforhandler af El Scooter til dem der vil køre grønt, Ebretti er en elscooter, som kører 70 km på en opladning. Hollandsk produceret og med 3 års garanti på batteriet

Scootermester indgår samarbejde med Ebretti om fremtidens scooter

3 års garanti på batterier, så burde det være i orden.
skift bilen ud og vær med på noderne. Ebretti genlanceres i Danmark med ny teknologi. Og der er op til 3 års garanti på batterierne endda.

-Ebretti blev lanceret på det europæiske marked for mere end 5 år siden, men succesen aftog, da batterierne ikke kunne leve op til det lovede. Dette er ændret og med en ny ledelse, er Ebretti tilbage på banen med nye batterier og selvsamme retrodesign af maskinerne, som vil give løftet blikke i bytrafikken.

Selvom chasisset bliver produceret i østen, så er teknologien Hollandsk og det samme gælder batterierne, hvor producenten giver en fuld garanti på 3 års levetid.

Ebretti er tilpasset de nordiske vind og vejr forhold og som et ekstra plus, kan du selv vælge hvilken farve chassis og sæde den skal have. Du får din helt egen unikke Ebretti. 

Scooteren udleder ingen C02 eller andre partikler som er skadelige for miljøet.

Det tager 3 til 5 timer at lade scooteren op, og rækkevidden på en opladning er 70 kilometer, for den, der kan køre 25 kilometer i timen, mens 45-modellen kan køre omkring 50 kilometer på en opladning. En almindelig scooter kører gennemsnitlig 90 kilometer på en tank.

- Det gør scooteren ideel til at køre til og fra arbejde. Og der følger en oplader med, så man kan sætte scooteren i en almindelig 220 volts stikkontakt.

Prismæssigt, så ligger Ebretti en anelse højere i indkøb iforhold til en anden almindelig scooter, men på samme prisniveau som vespa. Dog skal man tage det i betragtning at man slipper for benzin og olie. 

Hvis du vil prøve en vaskeægte Ebretti, så kom forbi Scootermester for en prøvetur, indtil videre er der ikke nogen der er blevet skuffet.

Design din helt egen Ebretti på www.ebretti.com

Vejl.priser for både 30 og 45 

Ebretti 318 Lithium 32 A. batteri kan fåes med 3 års garanti på batteriet-*     23.890,-   

Ebretti 518 Lithium 32 A. batteri kan fåes med 3 års garanti på batteriet*       25.890,-
Ebretti 518 Lithium 48 A. batteri kan fåes med 3 års garanti på batteriet*       32.090,-

( *garantien på 3 år er kun gældende, ved overholdelse af service intervaller. 1000 km, 1500 km, 3000 km osv)