BTC

BTC Scootere

Priser:
Alle priser på BTC er inklusiv nummerplade og indregistrering. Det vil sige, du skal ikke betale ekstra udover den pris der står. Dog kun transport til hjemadressen, medmindre du selv afhenter den fra butikken. 

Service over hele landet
Scootermester dækker hele Sjælland og Lolland, i tilfælde af service, reparation og reklamation. Fyn, Bornholm og Jylland er der samarbejde med værksteder som varetager dette.

Serviceintervaller og 3 års garanti
For at opretholde 3 års garanti, så skal alle serviceintervaller overholdes. Eftersom der kræves specifikke krav til værkstedet og mekanikere, skal et anvist værksted fra Scootermester benyttes til service og reparationer. Det anviste værksted kan blive oplyst af Scootermester på mail eller telefon.
Reklamationer skal meddeles indenfor rimelig tid til forhandleren, så dette kan varetages indenfor kort tid. 
Serviceintervallerne er følgende. 500 km- 1000 km- 2500 km- ( herefter er det hvert 1500 km)

BTC´s styrker er blandt andet:
-Service Alle scootere fra BTC sælges med 3 års garanti på motor og gearkasse. 
-Pris Priserne er i bund og kvaliteten er høj. 
-Design. Scooterne er plukket ud med de rette forventninger til markedet. Lækre design samt små detaljer gør maskinerne fantastiske.

Kort fortalt
BTC blev stiftet for mere end 10 år siden. Deres erfaring og viden har gjort at de idag er iblandt de 5 største scootermærker i Holland. Nu er de klar til at udvide deres marked og har valgt Scootermester til at varetage salg og service i Skandinavien. BTC´s markedsandel er stigende, alene sidste år, blev der solgt mere end 5000 på det hollandske marked. Og hvis man tager det tyske og belgiske marked, så er det endnu mere. 


Ønsker du mere info, kan du kontakte os HER