BTC

BTC Scootere

Priser:
Alle priser på BTC er inklusiv nummerplade og indregistrering. Det vil sige, du skal ikke betale ekstra udover den pris der står. Dog kun transport til hjemadressen, medmindre du selv afhenter den fra butikken. 

Service over hele landet
Scootermester dækker hele Sjælland og Lolland, i tilfælde af service, reparation og reklamation. Fyn, Bornholm og Jylland er der samarbejde med værksteder som varetager dette.

Serviceintervaller og 3 års garanti
For at opretholde 3 års garanti, så skal alle serviceintervaller overholdes. Eftersom der kræves specifikke krav til værkstedet og mekanikere, skal et anvist værksted fra Scootermester benyttes til service og reparationer. Det anviste værksted kan blive oplyst af Scootermester på mail eller telefon.
Reklamationer skal meddeles indenfor rimelig tid til forhandleren, så dette kan varetages indenfor kort tid. 

Hvad dækker de 3 års garanti.

 

Garantiprocedure: Fabriksgaranti dækker køretøjets dele på BTC scootere, der opretholdes af en officiel BTC-forhandler. Dele leveres under garanti. Arbejdsomkostningerne er ikke medtaget, medmindre andet er aftalt med din BTC-forhandler.

 

Garanti: Ved køb af et BTC-køretøj leveres en standard 2 års garanti med højst 6000 km. Fra 1. januar 2015 giver vi 3 års garanti på motoren med maksimalt 12.000 km. Garantien er kun tilgængelig for den første ejer og al vedligeholdelse skal ske af en BTC forhandler.

 

Al vedligeholdelse skal dokumenteres i servicebogen. Garantien på motoren er kun for de slidstærke dele, der er vist nedenfor.

 

3 års motorgaranti: Nej 3 års garanti: - Karburator - Kobling - Cylinder og stempel - Bendix - Cylinderhoved - Variator - Indtagsmanifold - V String - Krumtapaksel - Kuglelejer på gearkassen - Kamaksel - Oliepumpe - Starter motor  

 

Vedligeholdelsesplan: Din BTC scooter skal gennemgå vedligeholdelse mindst en gang om året eller på det maksimale ridekilometer, som vist nedenfor. Vedligeholdelsen skal ske af en autoriseret BTC-forhandler. - Første vedligeholdelse 250 - 500 km - Andet vedligeholdelse 1.500 km - 3. vedligeholdelse 3.000 km - Fjerde vedligeholdelse 4.500 km - Hver næste vedligeholdelse på 1.500 km Garantien gælder kun for fabrikationsfejl og ikke på sliddele. Garantien del vil blive sendt tilbage til BTC af din forhandler. En ny del vil blive sendt tilbage ved modtagelse af den gamle.

 

Dele udelukket for garanti er: Batterier, tunet scootere eller scootere, som repareres af ejeren, brud, transportskader, køretøjer, der er blevet brugt offroad, rust, karrosseri, kromdele og misfarvning.

 

Garantien udløber: Efter ukorrekt brug, efter manglende påkrævet vedligeholdelse eller skader på grund af kørsel uden olie eller utilstrækkelig olie, brug den forkerte olie eller brændstof. Hvis din scooter er ikke at være defekt, vil kunden blive opkrævet af undersøgelsesomkostningerne. Garantien gives kun, når servicebogen er færdig og tilgængelig.


Serviceintervallerne er følgende. 500 km- 1000 km- 2500 km- ( herefter er det hvert 1500 km)

BTC´s styrker er blandt andet:
-Service Alle scootere fra BTC sælges med 3 års garanti på motor og gearkasse. 
-Pris Priserne er i bund og kvaliteten er høj. 
-Design. Scooterne er plukket ud med de rette forventninger til markedet. Lækre design samt små detaljer gør maskinerne fantastiske.

Kort fortalt
BTC blev stiftet for mere end 10 år siden. Deres erfaring og viden har gjort at de idag er iblandt de 5 største scootermærker i Holland. Nu er de klar til at udvide deres marked og har valgt Scootermester til at varetage salg og service i Skandinavien. BTC´s markedsandel er stigende, alene sidste år, blev der solgt mere end 5000 på det hollandske marked. Og hvis man tager det tyske og belgiske marked, så er det endnu mere. 


Ønsker du mere info, kan du kontakte os HER